Montage

Tuincentrum-ondernemers helpen bij het realiseren van een goedlopende en succesvolle winkel: dat is waar wij energie uit halen. De sleutel tot succes ligt al besloten in de de eerste vraag die we aan onze klanten stellen: “Wie bent u en wat wilt u bereiken?” Met het antwoord op deze vraag kiezen we voor een positionering in de markt. Binnen dit kader wordt een passend winkelconcept ontwikkeld dat hierop perfect aansluit. Het totale beeld dat je met de winkel wilt uitdragen, moet immers kloppen.

Professioneel

Een droom zonder plan is slechts een wens. Wij zijn er om dat plan toe te voegen en ook om ervoor te zorgen dat het echt gerealiseerd wordt. Jullie wensen laten we stap voor stap tot leven komen. Van de lay-out tot aan de totale inrichting.

Veilig

Wij helpen tuincentra ondernemers met alles wat met de winkel te maken heeft. Voor alles in en rondom de winkel hebben of bedenken we een perfect passende oplossing. Van stellingmateriaal tot check outs en van instore communicatie tot plantentafels.

Vakkundig

Het ontwikkelde concept realiseren we precies zoals we het samen hebben bedacht. Met professionele monteurs bouwen we de inrichting vakkundig en veilig op. Als onze monteurs de winkel verlaten ben je er klaar voor om de handel erin te zetten en de deuren te openen.

Zelf monteren? Dat kan! Bekijk onze handleidingen