Personal training

You can and you will. Wat je doel ook is op het gebied van gezondheid, wij helpen je met het bereiken ervan. Samen een fitplan maken. Holistisch, via onze visie gebaseerd op focus, fit en food. Personal training met de juiste trainer voor een duurzame toekomst. 

Hoe werkt het?

Als eerste plannen we een kennismaking in. Hierin bespreken we jouw wensen en doelen (bijvoorbeeld ‘afvallen’ of  ‘snel vet verbranden’) en voeren we verschillende metingen uit. Aan de hand van dit gesprek stellen we een advies en plan op hoe jij  jouw doelen kunt behalen. 

De tweede stap is het inplannen van verschillende personal training sessies en/of coaching. Door kennis op te doen over je eigen lichaam en aan de slag te gaan met nieuwe vaardigheden. Gedragsveranderingen die je kunt volhouden. 

Belangrijk is het bijhouden van jouw progressie. Wat werkt wel en wat werkt minder goed. Daar passen we het plan op aan. Uitdagingen houden is hierbij ons motto. 

De derde stap is komen tot een juiste balans. De balans in lichaam, geest en voeding. In deze laatste stap onbewust en in vrijheid, telkens als vanzelf, in balans te leven.

Kosten 60 minuten personal training:
€ 102,85

Personal training

Personal training bij Kyosan betekent:

TRAINERS

Onze personal trainers zijn gecertificeerd en werken met evidence based methodes.  

FOCUS, FIT, FOOD

Personal training is meer dan alleen sport. We kijken ook naar slaap, leefgewoontes, voeding en focus. 

PERSOONLIJK

Persoonlijk aandacht staat voorop. 1-op-1 contact in onze studio en gewoon via de app;-)